✅ Altijd gratis verzending
✅ Groeigarantie: niet goed, geld terug
✅ Binnen 1-3 dagen in huis

Plantenbox

Een plantenbox is een goede optie voor als je niet kunt kiezen of simpelweg van voordeel houdt. Iedere plantenbox is op een andere manier samengesteld. Het kunnen planten van dezelfde soort zijn, of juist een compleet diverse box. Voor ieder wat wils. Zoals je van ons gewend bent wordt ook de plantenbox gratis verzonden.

Toont alle 8 resultaten

plantenbox

Wat is een plantenbox?

Heb je nog nooit gehoord van een plantenbox? De korte omschrijving: een aantal kamerplanten bij elkaar samengesteld, voor een voordelige combinatieprijs.

Het kan zijn dat er planten van ieder een andere soort in de box zitten of juist vier planten van dezelfde soort. De planten horen hoe dan ook bij elkaar. Als het planten van een andere soort zijn selecteren we ze op uiterlijk. Zo is iedere plantenbox in harmonie.

Plantenbox voordelen

Er zitten veel voordelen aan een plantenbox. Als je puur kijkt naar het geld dan is het voordeel: veel planten voor weinig geld. Met plantenboxen kun je gemakkelijk grotere gedeeltes van jouw woonkamer vergroenen. Ook kun je een plantenbox aanschaffen als je aan meerdere mensen een cadeau wilt doen.

Een ander voordeel is de diversiteit. Je kunt op een leuke manier verschillende planten uitproberen. Vind je een soort leuk? Dan kun je die later uitbreiden.

 

Wat voor plantenbox moet ik kiezen?

We hebben verschillende soorten en maten van de plantenbox. Dat kan ook een nadeel zijn: je weet niet welke je moet kiezen. De belangrijkste keuze die je moet maken is:

Wil ik van alles wat, of juist veel planten van dezelfde soort?

Als je een diverse plantenbox wilt kun je gaan voor een kamerplantenmix. Deze boxen bevatten vier verschillende planten. Iedere box is dezelfde prijs, dus daar zit geen verschil in.

Ook bieden we meerdere plantenboxen aan met juist planten van dezelfde soort. Dat kan leuk zijn als je echt fan bent van die specifieke soort of bijvoorbeeld planten cadeau wilt doen.

Hoe wordt mijn plantenbox bezorgd?

Iedere plantenbox wordt gratis verzonden. Dat betekent dat de prijs die je ziet, ook de prijs is die je straks afrekent. De planten komen vers bij de kweker vandaan en worden op een goede en veilige manier ingepakt.

Normaal gesproken heb je jouw bestelling binnen 3 dagen in huis, maar meestal is dit sneller. Je ontvangt altijd een track&trace code, zodat je precies kunt zien wanneer jouw nieuwe plantenbox bij jou aankomt.